top of page

Här börjar Din nya livsstil

Aktiv mamma steg 1 

Stärk din kropp inifrån och ut. Vi fokuserar på att stärka bäckenbotten och de djupa magmusklerna, hållning och andning samt stärka upp sätesmuskler och rygg. Vill du så kan jag känna på din mage för att känna magmuskeldelning. Emellan våra träffar får ni med er övningar som ni kan träna på hemma. Att träna rätt och smart efter graviditeten är viktigt för att minska risken för problem och en bestående ”mammakula”.

 

Vi träffas fem gånger, pris 1100kr, max 5 personer och självklart är din bebis välkommen att följa med. Det går utmärkt att använda ditt friskvårdsbidrag hos mig. 

Höstens tre första grupper är redan fullbokade men jag startar fler grupper under hösten.

Varmt välkomen att höra av dig via mail om du är intresserad. 


 

Priser på personlig träning 

Jag fokuserar på att träna smart, träning din kropp har stor nytta av för att orka med det dagliga livet. Jag individanpassa all träning och utgår ifrån dina mål med träningen. Givetvis är det också viktigt att vi har kul på vägen till din mål.  

Just nu 25% rabatt på ditt första pt-pass!

Ord pris:

1 h 750 kr

3h - 730kr/h - 2190kr

5h - 700 kr/h - 3500kr

10h - 690 kr/h  - 6900kr 

Workshop - Kvinnohälsa

WORKSHOP KVINNOHÄLSA med mig Madde och Jennica från Berletin Wellness

 - För alla kvinnor som vill ha ökat välmående

  • Hormonell balans & hormonernas funktion Vad du själv kan påverka med livsstil och kost/näring för att skapa de bästa förutsättningarna för dina hormoner.

  • Kvinnohälsa enligt traditionell kinesisk medicin En inblick i hur denna tusenåriga lära ser på de besvär kvinnor kan drabbas av och hur man kan behandla dessa.

  • Stress kan få kroppen ur balans Du kommer få prova flera övningar för att reglera stress och spänningar i kropp och sinne.

När: 17/9 kl 13.00-17.00

Plats: Anayoga, Storgatan 20 i Färjestaden

Pris: 795kr inkl.frukt och nötter

Max: 10 personer

Anmäl dig direkt till mig eller via boka direkt.

Aktuellt: Schedule

Aktuella Träningar

bottom of page